موشن گرافیک چیست؟
موشن گرافیک روایت داستان وار با استفاده از نقاشی ها و تصاویر متحرک می باشد که داستان ها را بصورت متحرک نشان می دهد. این مهارت اصطلاحا در محاوره به نام موشن گرافی هم نامیده می شود. تصاویری که بعنوان نقاشی در آن استفاده می شوند می توانند دو بعدی و یا سه بعدی باشند. موشن گرافیک یک اصطلاح گسترده است، اما ساده ترین توضیح برایش این است که طراحی های گرافیکی بصورت متحرک هستند. با استفاده از یک سری گرافیک متحرک، می توانید یک فیلم آموزنده یا سرگرم کننده ایجاد کنید و با ظهور نرم افزارهای مقرون به صرفه و با کاربرد آسان، گرافیک های حرکت به یکی از محبوب ترین راه های ایجاد یک فیلم تبدیل شده اند.
انواع گرافیک متحرک چیست؟
موشن گرافی انواع زیادی دارد و هر کدام برای موارد متفاوتی به کار می روند. برخی از نمونههای موشن گرافیگ در ادامه معرفی شدهاند.
۱) ویدئورئال
ویدئورئال به نوعی از موشن گرافی گفته میشود که در آن فیلم برداری در فضای واقعی انجام میشود و ماهیت اصلی آن برای گزارش اطلاعاتی خاصی است. در این نوع موشن از طرح گرافیکی استفاده نمیشود. اصلیترین وظیفه بر عهده فیلم بردار، صدابردار و تدوینگر ویدیو است.
۲) ویدیو موشن
ویدیو موشن به عنوان ترکیبی از فیلم برداری و کارهای گرافیکی است. گاهی اوقات برخی از اطلاعات را نمیتوان فیلم برداری کرده و به نمایش درآورد. از طرحهای گرافیکی برای این بخش از اطلاعات در ویدیوهای واقعی استفاده میشود. به این صورت گرافیک باعث جذابتر شده نمایش اطلاعات میشود.
۳) استاپ موشن
در این نوع موشن گرافیک از اشیای واقعی به صورتی عکس برداری میشود که با کنار هم قرار دادن تصاویر، ویدیو حاصل میشود. حرکتها باید به صورت بسیار جزئی و مرحله مرحله باشند تا ترکیب آنها حس حرکت را ایجاد کند.
۴) موشن گرافیک
همانطور که گفته شد موشن به معنای حرکت و پویایی است و موشن گرافیک به معنای طرحهای گرافیک متحرک است که پیام را به نحو بهتری ارائه میدهد. تصاویر مورد استفاده در موشن گرافیک واقعی نبوده و با برنامههایی مانند فتوشاپ و ایلاستریتور ساخته میشوند. در موشن گرافیک، حرکت و صدا باعث جذابیت محتوا میشود.
اینفوموشن
در اینفوموشنها از تکنیکهای اینفوگرافیک ( اینفوگرافیک چیست ) برای انتقال پیام استفاده میشود. نحوه استفاده از گرافیک و حرکت به صورتی است که تکنیکهای اصلی اینفوگرافیک مورد استفاده قرار گیرند.
نرم افزار موشن گرافیک
ابزارهای متنوعی برای تولید موشن گرافیک وجود دارند که میتوانید کار با آنها را آموزش دیده و در این حوزه فعالیت کنید. نرم افزارهایی مانند Adobe After Effects، Adobe Premiere، Adobe Photoshop، Adobe Illustrator، Adobe Animate، Nuke، ۳DMAX، Houdini، Maya، Syntheyes از بهترین و کاربردیترین گزینهها در این زمینه هستند. علاوه بر موارد گفته شده پلاگینها و ابزارهای دیگری نیز وجود دارند که میتوانید به صورت آنلاین یا آفلاین از آنها استفاده کنید.
فتوشاپ از اولین و مهمترین نرم افزارهایی است که افراد فعال در حوزه موشن گرافیک از آن استفاده میکنند. از این برنامه بیشتر برای تغییر سایز و برش عکسها و همچنین طراحی ترکیب بندیهای مختلف استفاده میشود. فتوشاپ ابزارها و فیلترهای متنوعی دارد که در این زمینه به شما کمک میکنند.
ایلاستریتور از دیگر نرم افزارهای کاربردی و مفید است که به کمک آن میتوان موشن گرافیک طراحی کرد. در این نرم افزار طراحی به صورت وکتور انجام میشود. به کمک تصاویر وکتور، طراحی به سادگی امکان پذیر است و میتوان آنها را در برنامههای دیگری مانند افتر افکت نیز مورد استفاده قرار داد.
کاربرد موشن گرافیک چیست؟
موشن گرافیک در بخشهای بسیار متنوعی مانند تلویزیون، فیلم، سینما، وب سایت، شبکههای اجتماعی، تبلیغات و … کاربرد دارد. در برخی از موارد از موشن گرافیگ به جای اینفوگرافیک استفاده میشود. گاهی اوقات ایده و نظرات را نمیتوان در قالب اینفوگرافیک به خوبی بیان کرد، به همین دلیل در این شرایط استفاده از موشن گرافیک توصیه میشود. با اضافه کردن جلوههای بصری، پروژههای زیباتری خلق میشود.
مهمترین کاربردهای موشن گرافیک در ادامه معرفی شدهاند.
اشتراک اطلاعات
بهترین، سادهترین و موثرترین راه برای انتقال اطلاعات به افراد دیگر، موشن گرافیگ است. از آنجایی که در این روش از صدا و حرکت تصاویر برای انتقال پیام استفاده میشود، اشتراک گذاری راحتتر شده و مخاطب به راحتی و سادگی مفهوم را درک میکند.
نمایش عنوان فیلم
قطعاً همه ما دیدهایم که هنگام شروع فیلم، عنوان فیلم به چه صورت نمایش داده میشود. این کار به طور کامل با موشن گرافیک انجام میشود. این کار باعث میشود توجه مخاطب بیشتر جلب شده و با دقت بیشتری فیلم را تماشا کند. سایر عناوین مشابه نیز با این روش نمایش داده میشوند.
طراحی ویدیوهای توصیفی
یکی از جذابیتهای موشن گرافیک طراحی ویدئوهایی توصیفی یا آموزشی است. تا به حال پیش آمده محصولی را خریداری کرده باشید و از نحوه استفاده از آن آگاه نباشید؟ طراحی موشن گرافیک در این زمینه بسیار عالی و کاربردی است. از این ویدیوها برای انجام بازاریابی اینترنتی نیز استفاده میشود.
طراحی لوگوی گرافیکی
طراحی لوگو به صورت گرافیکی به جای لوگوهای ثابت باعث جلب توجه بیشتر مخاطب میشود. این کار باعث جذابیت بیشتر سایت شده و کاربران را بیشتر در سایت درگیر میکند.
بازاریابی دیجیتال
بازاریابی دیجیتال در حوزههای بسیار متنوعی مانند وب سایت، شبکههای اجتماعی، ایمیل مارکتینگ، سئو و … استفاده میشود. در تمام موارد گفته شده برای تأثیر گذاری بیشتر میتوانید از موشن گرافیک استفاده کنید.
طراحی پستهای شبکههای اجتماعی
امروزه افراد بیشتری از شبکههای اجتماعی استفاده میکنند و اگر به دنبال جذب مخاطب بیشتر هستید، نباید از این فضا غافل شوید. انواع مختلفی از اخبار، ویدیوهای سرگرمی، آموزشی و اطلاعات مختلف در این فضا منتشر میشود. از موشن گرافیک برای تمام موارد گفته شده استفاده میشود، زیرا جذابیت بالایی داشته و مورد توجه افراد بیشتری قرار میگیرد.
موشن گرافیک و برند سازی
در یک استراتژی بازاریابی محتوا از شکلهای مختلف محتوا استفاده میشود. در این میان افراد بیشتر از خواندن متن و دیدن تصاویر و به مشاهده ویدیو علاقه دارند. از آنجایی که موشن گر افیک از بهترین راهها برای انتقال اطلاعات است، در برندسازی نیز میتوانید از آن استفاده کنید.با گسترش اینترنت و استفاده روز افزون از فضای مجازی، شرکتها و کسبوکارهای بسیار بزرگی از موشن گرافیک برای برند سازی و تبلیغات استفاده میکنند. این ابزار برای معرفی برند به مخاطب و افزایش آگاهی گزینهای بسیار عالی با ویژگیهای منحصر به فرد است.
بازار کار موشن گرافیک
با توجه به کاربردها و مزایای متنوعی که برای موشن گرافیک عنوان شد، میتوان حدس زد که این تخصص چه بازار کار مناسبی دارد. استفاده روز افزون از شبکههای اجتماعی و فعالیت کسب و کارها در این فضا باعث شده تا روز به روز استفاده از موشن گرافیک بیشتر شود. اگر در این حوزه به تخصص کافی دست پیدا کنید، میتوانید پروژههای بسیار زیادی را دریافت کنید.
برای فعالیت علاوه بر کار پروژهای میتوانید در شرکتهای مختلف تبلغیاتی نیز استخدام شده و موشن گرافیک طراحی کنید. برای انجام این کار شما تنها به یک کامپیوتر نیاز دارید. البته از آنجایی که در این حوزه از نرم افزارهای قدرتمند استفاده میشود، به سیستمی با قدرت بالا نیاز دارید.
مراحل ساخت
عناصر بسیاری وجود دارد که به گرافیک حرکت می پردازند، از فیلمنامه نویسی و صدا گرفته تا طراحی و انیمیشن. اگر هرکدام از این موارد ضعیف اجرا شود، موشن گرافیک شما به همان اندازه مؤثر نخواهد بود.قبل از سفارش موشن گرافیک، می بایست هدف و مقصود خودتان را از ساخت موشن را مشخص کنید. آیا قصد دارید با ساخت موشن گرافیک مشکلی را بازگو کنید یا خدمات و حتی ایده ای را انتقال دهید؟ پس از آنکه هدف و مقصود مشخص شد می بایست سبکی که می خواهید در آن خلاقیت را نشان دهید را بصورت واضح انتخاب و مشخص کنید.
- سبک می تواند واقعی و یا هنری کارتونی باشد و از رنگ های مختص به هر سبک استفاده شود.
- فیلمنامهای یا سناریوی بنویسید که یک داستان را بیان کند
- ترکیب فیلمنامه و تصاویر با یکدیگر به جهت تولید گرافیک (ایجاد استوری برد)
- اضافه کردن استایلها و رنگها به استوریبرد
- ضبط صدای گوینده داستان و سناریوی موشن گرافیک
- تعیین سبک ، موسیقی و مدت زمان موشن
- نرم افزار های محبوب موشن گرافیک
چه ابزارهایی می توانند گرافیک حرکتی ایجاد کنند؟ اگر آماده شروع به ایجاد و اضافه کردن گرافیک های حرکتی به فیلم خود هستید، ممکن است برای شما جالب باشد که از چه ابزاری می توانید برای ایجاد گرافیک های حرکتی استفاده کنید. بیایید به چند مورد از محبوب ترین راه حل های نرم افزاری برای ایجاد گرافیک حرکت بپردازیم.
- نرم افزار Adobe After Effects
- نرم افزار Adobe llustrator
- نرم افزار Adobe Premiere Pro
- نرم افزار Cinema 4D
- نرم افزار Mocha After Effects
- نرم افزار Adobe Animate and Moho
- نرم افزار Maya
- نرم افزار Syntheyes
سفارش ساخت موشن گرافیک
از آنجا که بیش از 93% خریداران تحت تأثیر تصمیم گیری نهایی در مورد خرید خود از طریق فیلم های آنلاین و ویدیو قرار دارند، باید موشن گرافیک و تبلیغات ویدیویی خود را به شکلی طراحی کنید که بتواند فوراً توجه آنها را جلب کند. علاوه بر این ، فیلم های گرافیکی متحرک برای ارسال در رسانه های اجتماعی عالی هستند.ما در حال ساخت و طراحی موشن گرافیک ها هستیم. خوشبختانه ، ما در این راه چیزهای زیادی آموخته ایم (و احتمالاً خودمان هر اشتباه تازه کاری را مرتکب شده ایم)، بنابراین می دانیم برای رسیدن به روند کار شما نیاز دارید که چه کاری انجام دهید. اگر آماده هستید که اولین سفارش خود را ثبت کنید ما می توانیم به شما کمک کنیم. در اینجا راهنمای گام به گام ما را برای دستیابی به تولید گرافیک حرکتی، به علاوه بهترین نکات ما برای صرفه جویی در وقت و انرژی خود پیدا خواهید کرد.
ساخت گرافیک حرکتی می تواند مشکل باشد، زیرا قطعات متحرک زیادی وجود دارد. برای اینکه خود را برای موفقیت آماده کنید لازم است به موارد زیر به دقت عمل کنید:
- خلاصه ی خلاق و قوی را بنویسید.
- یک برنامه توزیع قبل از زمان داشته باشید.
- اگر به کمک احتیاج داشتید بگویید.
هزینه استخدام سازنده موشن گرافیک چقدر است؟
تعرفه ای که برای ساخت موشن گرافیک اجرا می شود، بسته به مدت زمان موشن که به صورت ثانیه ای می باشد (و معمولا بین 30 ثانیه تا 3 دقیقه است)، متغیر است و همچنین به اکتورها و سبک کار بستگی خواهد داشت. درخواست موشن گرافیک با توجه به نوع پلتفرم و اهدافی که می تواند دنبال کند، از سوی صاحبان مشاغل و کسب و کارها و یا سازمان ها و ارگان ها متفاوت می باشد.هزینه انجام پروژه های ساخت موشن گرافیک با توجه به حجم و پیچیدگی کار و همچنین تخصص و تجربه کاری سازنده موشن گرافیک متفاوت است. استخدام فریلنسر دورکار ، یک راه مطمئن برای کاهش هزینه هاست. به دلیل حذف یا کاهش بسیاری از هزینه های اداری، رفت و آمد و…، هزینه استخدام سازنده موشن گرافیک،بسیار کمتر از هزینه استخدام نیروی حضوری و حتی قرارداد با شرکت های مختلف است.
این هزینه برای استخدام متخصصین ساخت موشن گرافیک و دورکارانی که در شهرستانهای کوچک و روستاها زندگی میکنند، به دلیل کمتر بودن هزینه زندگی آن ها نسبت به شهرهای بزرگ، کمتر هم میشود.اگر از هزینه انجام پروژه ساخت موشن گرافیک تان اطلاعی ندارید، میتوانید پیشنهادهای قیمتی فریلنسرهایی که روی پروژه شما پیشنهاد زده اند را بررسی کنید تا از هزینه تخمینی آن مطلع شوید.
در نهایت فراموش نکنید که هزینه نهایی پروژه، کاملا توافقی بین شما و سازنده موشن گرافیک تعیین میشود و تحمیلی از جانب طرفین نیست. پیشنهاد میکنیم قبل از استخدام ، در مورد هزینه انجام کار تحقیق کنید و در صورت نیاز با فریلنسر مد نظر گفتگو کنید تا سر قیمت نهایی ساخت موشن گرافیک به توافق برسید.
انواع موشن گرافیک
مجموعه ای از انواع مختلف گرافیک حرکت وجود دارد که به شما ایده می دهد چه نوع کارهایی را می توانید با آن انجام دهید. در واقع یک موشن سبک های مختلفی را می تواند پوشش دهد تا بتواند هر ایده ای را عملی و پیاده سازی کند. ساخت یک موشن گرافیک می تواند لوگو موشن، طراحی بازاریابی محصول، برند ها و آرم ها، عناوین (فیلم و تلویزیون)، گرافیک پخش یا Broadcasting و حتی گیفت ها نمونه هایی از موشن گرافیک می باشند. استفاده و کاربرد موشن گرافیک در حوزه ها و صنعت های مختلف دیده می شود و نیاز به آن امروزه در همه جا و بخصوص در شبکه های اجتماعی، ساخت تیزر تبلیغاتی و ساخت ویدیوهای آموزشی بسیار پر رنگ شده است.
نمونه کار موشن گرافیک
انواع مختلفی از نمونه های حرفه ای موشن گرافیک وجود دارد که شما می توانید در سایت های مختلف مانند یوتیوب، اینستاگرام و پینترست مشاهده کنید.
مزایای استفاده از موشن گرافیک
گرافیک حرکتی یک دنیای عظیم است، عوامل زمان و مکان نیز نقش ایفا می کنند و این امر به یک شکل هنری همه کاره و زیبا تبدیل می شود.ترکیب ما از نوشتن خلاق و فیلم های داستان محور به شما کمک می کند تا با مخاطبان خود در سطح شخصی ارتباط برقرار کنید و پیام خود را به روشی واضح و مختصر ارائه دهید. نمونه کارها و فیلم توضیح دهنده ما را ببینید.هر نوع ویدیو به خوبی هدف خود را انجام می دهد و با اهداف تعیین شده برای محتوای ویدیو هدایت می شود، به همین دلیل شما همیشه باید از این سؤال شروع کنید: برای چه چیزی ارتباط برقرار می کنید و چرا؟ ما در گرفتن ایده، مارک تجاری و به کار بردن داستان خود تخصص داریم.
بنابراین، چه پیامی برای اشتراک گذاری داشته باشید، محصولی برای تبلیغ و یا یک مارک برای گسترش، ما می توانیم به شما کمک کنیم تا درخواست موشن گرافیک خود را به واقعیت تبدیل کنید.مشاغل می توانند از طریق یک فیلم تبلیغاتی متحرک مؤثر، تصویری مثبت از برند خود ایجاد کنند. اما بسیاری از شرکت ها به ارزش تولید فیلم های خود توجه کافی ندارند. به یاد داشته باشید، مصرف کنندگان شما به اندازه کافی باهوش هستند تا بین یک فیلم آماتور و حرفه ای تفاوت قایل شوند. داشتن یک فیلم کارتونی زیبا و جذاب می تواند وجه تمایز مجموعه شما با رقبا و راهی برای بهتر شناساندن محصولات و خدمات شما به مشتریان باشد.
نکات مهم برای استخدام سازنده موشن گرافیک
- هدف پروژه: مشخص کردن هدف از انجام پروژه ساخت موشن گرافیک
- رزومه: در صورتی که نیاز به استخدام سازنده موشن گرافیک دارید، چک کردن نمونه کارهای موفق قبلی متخصص را پیشنهاد میکنیم.
- بازخورد: چک کردن بازخورد کارفرمایان قبلی
مدت زمان ایده آل برای ویدیو موشن گرافیک محصول چقدره؟
اگه به دنبال یه جواب ساده و کلی برای این سوال هستین که مدت زمان ویدیوی موشن گرافیک برای معرفی یه محصول چقدره؟ باید خدمت تون عرض کنیم که کلا زمان مفید برای معرفی یه محصول می تونه چیزی حدود 60 الی 90 ثانیه تعریف بشه. ولی همیشه استثناهایی وجود داره و این استثناها با توجه به نیازهای تجاری شماست که تعریف میشه. وقتی که به آخر این محتوا برسیم، متوجه میشیم که بهترین بازه ی زمانی برای یه ویدیوی موشن گرافیک توضیح دهنده چقدره؛ 30 ثانیه، 60 ثانیه، 2 دقیقه یا بیشتر و کمتر!
ویدیوی موشن گرافیک معرفی محصول من باید چقدر باشه؟
ببینید بستگی به خودتون داره. اگه شما یه مجموعه یا شرکت تازه تاسیس و ناشناخته هستین، بهتره که برای معرفی خودتون از یه ویدیوی 60 الی 90 ثانیه ای استفاده کنین. اما اگه یه مجموعه ی شناخته شده هستین و می دونید که مخاطب از دیدن شما و خدمات و محصولات تون خوشحال میشه؛ دستتون برای ساختن یه ویدیو بازتره. شما می تونی یه ویدیوی 30 ثانیه ای یا یه ویدیوی دو دقیقه ای هم درست کنی!
آیا واقعا مدت زمان یه ویدیو مهمه؟
حقیقتا من نویسنده به عنوان یه فرد فعال تو زمینه ی صنعت تولید رسانه ای، هرگز نمی تونم یه منبع درست و مستقیم رو بهتون معرفی کنم که به شما اثبات کنه مدت زمان یه ویدیوی موشن گرافیک چقدر می تونه باشه. خیلی ها معتقدن که برای معرفی یه محصول یا یه خدمات، نهایتا 30 ثانیه کفایت می کنه. اما خیلی ها هم 60 الی 90 ثانیه رو نقطه ی طلایی برای ساختن ویدیو می دونن. جدای همه ی این موارد، هنوز هم خیلی ها یه پرونده ی دو دقیقه ای برای معرفی محصولا و خدمات باز می کنن. اما میدونید حقیقت چیه؟ حقیقت اینه که فرقی نمی کنه ویدیویی که شما برای معرفی یه شرکت تولید می کنین چند دقیقه یا چند ثانیه باشه، مهم اینه که هر ثانیه یا دقیقش قراره چه چیزیو به مخاطب بگه!
اما حالا سوال پیش میاد که پس چرا آمارها اینقدر با هم تفاوت دارن؟
من شخصا فکر می کنم، کسایی که این آمار و ارقام رو اعلام می کنن، فراموش کردن که ویدیوی موشن گرافیک معرفی یه محصول مثل یه ارتباط می مونه. یعنی چی؟ یعنی اینکه دقیقا مثل یه زندگی روزمره، مردم شما رو میشناسن و بهتون اعتماد می کنن و به حرف هایی که توی ویدیو میزنین گوش میدن. با این تفاسیر تقریبا می تونیم بگیم که مهم نیست شما چقدر حرف میزنی. مهم اینه که چی میگی!
تعریف یه بازه ی زمانی 60 الی 90 ثانیه ای برای ویدیوی های معرفی شرکت های مختلف، معمولا واسه اینه که خوب کارگردان و طراح یودیو باید یه زمان استانداردی رو برای ساختن ویدیو و جذب مخاطب و ارسال پیام، در نظر بگیره. خیلی سادست؛ تقریبا ویدیویی که قراره شما برای معرفی مجموعه و شرکت خودت ارائه بدی، به جایگاهی بستگی داره که شما اونجا هستی. یعنی چی؟ یعنی هر چقدر مخاطب شما، بیشتر شمارو بشناسه، دست شما برای اینکه بخوای ویدیو رو کوتاه تر کنی، بازتره. چرا؟ چون خوب توی ویدیوی جدیدت فقط قراره درباره ی محصول و خدمات جدید توضیح داده بشه.
اما هر چقدر شما یه عضو جدید تر باشی و نیاز داشته باشی که مخاطبت شمارو بهتر بشناسه، طبیعتا باید وقت بیشتری رو برای ویدیوت بزاری. البته که این وسط یه سری استثناعات هم وجود داره که اون به خود طراح بستگی داره. حالا بیاید باهم تجزیه و تحلیل کنیم که این استثناعات چی هستن؟
وقتی که شما یه مجموعه تازه تاسیس هستین، نیاز دارین که همه چیز و تمام و کمال به گوش مخاطبتون برسونید. برای این کار یه بازه ی زمانی 60 ثانیه تا 90 ثانیه کفایت می کنه. یادتون باشه که هنوز کسی شمارو نمیشناسه. پس ویدیوی معرفی شما باید به اندازه ای باشه که هم شمارو معرفی کنه و هم رو یه سری نکات درباره ی شما تاکید و هم از همه مهمتر، حوصله سربر و کسل کننده نباشه. این بازه ی زمانی یکی از معقول ترین بازه های زمانی که تو ادامه ی داستان بیشتر دربارش صحبت می کنیم.
هر مرحله از ویدیوی معرفی باید چقدر باشه؟
- مشکل (5-10 ثانیه)
- پیشنهاد راه حل/ارزش (5-10 ثانیه)
- راه حل شما چجوری کار می کنه /مزایایی که مشتری شما دریافت می کنه (30-50 ثانیه)
- Call to Action (10 ثانیه)
مشکل (5-10 ثانیه)
حقیقتا باید بدونید که توی دنیای مدرن، دامنه ی توجه، بازه ی زمانی خیلی کوتاهی رو شامل میشه. نباید زمان زیادی رو برای افتتاحیه ی ویدیو در نظر بگیرید می دنید چرا؟ چون به محض اینکه بیننده احساس کنه داستان داره حوصله سربر میشه، دیگه ویدیو شما رو نمیبینه و شما شانس دومی برای جذب دوبارهی مخاطب تون ندارین. پس سعی کنین که تو 5 تا 15 ثانیه اول، جمع کنین که قراره مخاطب شما چی ببینه!
پیشنهاد راه حل/ارزش (5-10 ثانیه)
حالا که مشتری شما درگیر شد، زمان مناسبیه که یه راه حل درست و حسابی رو با معرفی شرکت خودتون برای مشکل تعریف شده، پیشنهاد بدین. راه حل پیشنهادیتون رو خیلی کوتاه مطرح کنید تا بیننده دوست داشته باشه که همچنان شمارو دنبال کنه.
راه حل شما چجوری کار می کنه /مزایایی که مشتری شما دریافت می کنه (30-50 ثانیه)
اینجا نقطه ی عطف ویدیوی شماست. هر چقدر تو مراحل قبلی درست تر کار کرده باشین، الان دست تون برای اینکه بتونین توضیحات کافی رو درباره ی راهکارهاتون و محصولات تون ارائه بدین، بازتره. کما اینکه شما می تونی خیلی راحت از مزیت های محصول و خدمات خودت هم حرف بزنی. عجله نکنین. حواستون باشه که اینجا هم زیاده گویی ممنوعه. ما پیشنهاد می کنیم که تمرکز ویدیو رو روی یه نکته ی اصلی و چند تا نکته ی فرعی بزارید. نیازه بدونید که بیننده کم حوصله ی دنیای مدرن امروز، آگاهه و دقیقا میدونه چی می خواد. پس یه اطلاعات درست و حسابی رو در اختیارش بزارید و روی پیام اصلی خودتون، ویژگی های کلیدی که شما رو متفاوت می کنه و ارزشمندترین مزیتی که دارید، تاکید کنید و با این فاکتورها توی ذهن مخاطب تون ماندگار بشین.
CALL TO ACTION (10 ثانیه)
یادتون نره که همیشه، همیشه، همیشه شما باید آخر ویدیوی معرفی خودتون به وضوح مشخص کنید که دقیقاً میخواید مشتری شما چه کاری انجام بده. گذاشتن لوگو و اسم برند تون توی خود ویدیو و آخر ویدیو هم از اوجب واجبات تعریف میشه.
افسانه ای از مدت زمان خیلی ایده آل برای یه ویدیوی معرفی
ما تمام داده ها رو با کمک Wistia، Animoto، Hubspot و سایر ابزارها، تجزیه و تحلیل کردیم و به این نتیجه رسیدیم که همه این تحقیقات اینو میگن که هرگز بیشتر از 2 دقیقه و زیر 30 ثانیه ویدیو رو نسازید. این جمله، اصلا نمی تونه جمله استاندارد و مستندی باشه. همه ی این تحقیقات تو جایگاه خودشون می تونن معتبر باشن اما هیچ کدوم اون ها، شرکت های متخصص سازنده ویدیوهای موشن گرافیک نیستن. حقیقت اینه که اگر واقعا دنبال ویدیوهایی باشین که شرکت های مختلفی رو معرفی می کنن و اتفاقا توی بزرگ ترین آژانس های موشن گرافیک ساخته شدن، می تونین نمونه های زیر 30 ثانیه یا بالای دو دقیقه هم پیدا کنین. نکتهی جالب اینجاست که این ویدیو ها بدئن در نظر گرفتن زمان خود ویدیو، در حد خودشون خیلی هم تاثیرگذار بودن.
تا 30 ثانیه؛ یه زمان کوتاه تاثیرگذار!
کلا بدون در نظر گرفتن شاخ و برگ های یه ویدیوی معرفی، شما به 50 تا 60 ثانیه نیاز زمان نیاز دارین تا خودتونو معرفی کنین. ولی یه چیزی این وسط وجود داره، اونم اینه که ویدیو های موشن گرافیک زیر 30 ثانیه واقعا می تونن تاثیرگذار باشن. البته که این ویدیو ها اونقدر نمی تونن مفصل باشن برای معرفی به مجموعه ولی کار خودشونو می کنن. بزارین بیشتر توضیح بدم. ببینید؛ اگه شما یه شرکت معتبر و بزرگ هستین که توی شبکه های اجتماعی به اندازه ی کافی فالوور و اعتبار دارین. دیگه اصلا نیازی ندارید تا زمان ویدیوتون رو به معرفی خودتون اختصاص بدید.
کافیه توی 14 ثانیه یه تعریف از محصول و خدمات جدیدتون بدید و بعد لوگو نشون داده بشه. مطمعن باشین که این داستان کوتاه، تاثیرگذارترین داستان مجموعه ی ما میشه. یادتون باشه شما اونقدر بزرگ شدید که نیازی به صرف هزینه برای جلب توجه مخاطبت تون ندارید. توی یه همچین موقعیتی، ساختن یه ویدیوی موشن گرافیک زیر 30 ثانیه، مجازترین کار ممکن تعریف میشه. اما درباره ی ویدیوهای طولانی تر چی؟
ویدیو های معرفی طولانی تر از دو دقیقه
براتون توضیح دادیم که ویدیوهای کوتاه، یه راه خیلی خوبی برای معرف سریع محصولات و ترغیب مخاطب برای دنبال کردن شما هستن. ولی گاهی اوقات هم پیش میاد که شما نیاز داری تا جوانب مختلف محصول و خدماتی که ارائه میدی رو حتما به مخاطب نشون بدی. یا محصولی هست که حتما باید توضیحی پشتش باشه تا مخاطب جذب اون بشه. برای این مدل کارهاف شما مجازی که حتی تا دقیقه هم یه ویدیو بسازی. اما یادتون باشه که جذابیت و کیفیت ثانیه به ثانیه ویدیو باید تو اولویت باشه.اینجا شاید بهتر باشه که صحبت های استیو جابز رو به یاد بیاریم که می گفت : « مردم ساعت ها تماشا می کردن، هیپنوتیزم می شدن و منتظر بودن تا ویدیو ادامه پیدا کنه .» یادتون باشه که برای یه همچین عکس العملی، نیازه که حتما چیز با ارزشی توی چنته باشه.
Add a Comment